DyQ of Fame: Getuigenissen


Niets is belangrijker voor ons dan de eerlijke feedback van onze klanten.

Heeft u zelf een reactie?

Laat het ons hieronder weten, dan belandt u op onze DyQ of Fame!


Commentaren: 3
 • #3

  Rolf Roding (zaterdag, 20 mei 2017 18:27)

  We had great help from Marcel when we were suddenly confronted with a major water leak in our boat. He knew what to do, how to resolve it quickly and he charged us a fair price. We will be happy to recommend your service to others. AND, we will be back one day.
  Thank you again! 20.05.2017
  Wendy & Rolf
  Vancouver, BC
  MY VAGABOND

 • #2

  Dennis R. (zondag, 14 mei 2017 12:03)

  Onlangs heb ik mij eerste boot, een consoleboot, gekocht. Via de haven waar mijn boot ligt kwam ik in contact met Marcel, een erg vriendelijke jongen. Ik heb Marcel gevraagd een prijsopgaaf te maken voor het in ouwen van een claxon en een 12v aansluiting voorin de romp onder de afdekklep van de bagageruimte, inbouwen van een aantal nieuwe schakelaars en onderhoud van de motor.
  Ik kreeg een keurige offerte welke ik heb laten uitvoeren. Tijdens uitvoeren van de werkzaamheden belde Marcel om te overleggen welke claxon ik precies wilde en ik besloot een lichthoorntje voorop de romp te laten plaatsen, dit vond ik mooier dsn een reguliere variant. Tussentijds kreeg ik op verzoek ook een paar foto's van de voortgang toegestuurd, wat de beleving nóg leuker maakt. Al met al een zeer tevreden klant en ik raad mensen die van netjes werken en communiceren houden DyQ Renovaties dan ook van harte aan.

 • #1

  Mieke Vleugels direkteur Jachthaven Wetterwille (dinsdag, 28 maart 2017 12:28)

  Marcel van DyQ Renovaties verzorgt op regelmatige basis bootservice en onderhoud in onze haven. Hij is een onmisbare werkkracht met grote kennis van
  zaken, die steeds probleemoplossend denkt. Zijn vlotte babbel en passie voor
  watersport maken het een plezier om met hem samen te werken.